emiel dehaen

Emiel Dehaen


Oprichter van efinity

Info

Mijn naam is Emiel Dehaen een student Toegepaste Informatica aan de Hogeschool Gent. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en mijn verbeelding de vrije loop te laten gaan. In de digitale wereld zijn de mogelijkheden oneindig. Juist dat spreekt mij zo aan bij programmeren. Ik zie mijn afgewerkte projecten als kleine kunstwerken en het scherm is mijn canvas. Dankzij het wereldwijde web kan iedereen, met één druk op de knop, dat kunstwerk meteen zien.

Mijn CV

efinity

Mijn eerste grote project opgericht als student. Met efinity hoop ik om creatief bezig te kunnen zijn om zo mensen te helpen met hun website of logo online.
Op dit moment is het de bedoeling om met efinity kleine bedrijven te helpen om online op te vallen. Een professionele website en logo helpen daar zeker bij. Op termijn, en dat zou een droom zijn die werkelijkheid wordt, wil ik van efinity een bedrijf maken. Een bedrijf dat gekend staat om zijn creatieve aanpak online. Niet enkel meer met het visuele maar ook met het tekstuele. Bedrijven, klein en groot, zullen door efinity geholpen worden met hun e-marketing en Search Engine Optimization (SEO). Om online op te vallen is creativiteit een must. De manieren waarop zijn eindeloos. Zoals onze slogan luidt “creativity sees no limits”.

Kennis

Mijn kennis reikt verder dan enkel programmeren. Ik hou ook van Photoshop wat in combinatie met HTML en CSS zeer handig is. SEO en e-marketing zijn ook twee zaken waarin ik mij op dit moment aan het verdiepen ben.

Op dit moment leer ik ook nog Python en Java. Er zijn zoveel programmeertalen om te leren met elk hun sterktes en zwaktes. Het is aan de programmeurs, zoals ik, om mezelf up-to-date te houden. In een digitale wereld die nooit stil staat en waar je nog elke dag nog iets nieuws kunt bijleren is dat zeker een must.

Mijn portfolio

Bekijk mijn realisaties